×
×

SlagersVak

Vakinformatie voor de totale totale slagersbranche

Klik hier om de mediakaart aan te vragen!

SlagersVak verschijnt vier keer per jaar. Belangrijke redactionele thema’s zijn vleeswaren, machines, snijmachines, ingrediënten, hygiëne, klimaatbeheersing, verpakkingen, inrichting, biologisch, automatisering, (inter)nationale beurzen en evenementen.

Aanvullend op de printedities publiceert SlagersVak dagelijks nieuwsberichten op de website, Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook verstuurt SlagersVak zes tot acht keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Onze online activiteiten bieden volop mogelijkheden voor cross-channel publicaties, video-embedding en interactieve promotie-acties.

Doelgroep
Dankzij een zorgvuldig opgebouwd adressenbestand beschikt SlagersVak over een kwalitatief lezersbestand bestaande uit alle ambachtelijke slagerijen in Nederland en Vlaanderen en alle slagerijen in de Nederlandse supermarkten.

Oplage
SlagersVak heeft een oplage van 5.406 exemplaren.

HOI Vaktijdschrift SlagersVak beschikt over het HOI Keurmerk. Dit betekent dat de oplage gegarandeerd en gecontroleerd is.